2 minutos
Etiquetas de la noticia:

Con Mirai ya puedes diferenciar tus tarifas para móviles en trivago

In English, en catalá, en françaisem português.

El sistema de reserves de Mirai és capaç de diferenciar el preu segons dispositiu desktop / tablet o mòbil. Ara, continuant amb la nostra aposta per mantenir un alt nivell en les nostres integracions en metacercadors, hem fet un pas més per estendre aquesta funcionalitat al metacercador: el teu hotel ja pot mostrar un preu per als usuaris de Trivago de desktop / tablet i un altre diferent per als de mòbil, tant a trivago Direct Connect (la seva versió tradicional del comparador) com a trivago Express Booking (la seva interfície per fer la reserva a trivago).

Tarifas móviles en trivago
Imatge: trivago

Competir amb les OTA al mòbil

Els hotels estan perdent molta venda directa en permetre que les OTA mostrin preus més baixos als seus usuaris de mòbil (el que t’ensenyem a detectar en aquest tutorial).

rsz_ota_disparity_in_metasearch2

Des de Mirai recomanem actuar amb determinació contra aquestes pràctiques que tant de mal et fan. Una solució per evitar el problema és fer els mateix en el teu canal directe: carregar tarifes exclusives per als teus usuaris de mòbil i distribuir-la entre els usuaris de mòbil dels metacercadors, el que pots fer ara.

Amb Trivago, ja som capaços de diferenciar tarifes per dispositiu als cinc metacercadors més importants: Google Hotel Ads, Trivago, TripAdvisor, Kayak i Skyscanner. L’objectiu és permetre que la teva venda directa sigui competitiva davant d’altres canals en escenaris clau.

A més, ara que Trivago ha incorporat un filtre pel qual mostra als seus usuaris de mòbil tarifes exclusives per a ells, els canals que facin servir aquest tipus de tarifes exclusives tindran més visibilitat. Aquest és un motiu més per aprofitar-te d’aquesta funcionalitat que t’ajudarà a competir amb les OTA en un dels terrenys més complicat per a la venda directa, el mòbil, i és d’esperar, per tant, que la teva conversió mòbil millori.

Estratègia als metacercadors

Quan un client consulta un metacercador, ha decidit allotjar-se al teu hotel i vol reservar-lo, el preu que trobi als diferents canals que mostra el metacercador és clau per a la seva elecció.  

Però per tenir bons resultats en metacercadors, no hi ha prou amb “endollar-s’hi”. L’escenari òptim seria treure les OTA, que en metes no aporten valor, encara que avui dia és una utopia. Descartada aquesta possibilitat, per guanyar la batalla a les OTA és necessària una estratègia en metes i un sistema de reserves que et permeti dur-la a terme. Amb Mirai tens armes per aconseguir-ho.

A més dels filtres per mòbil, Trivago ha llançat altres filtres per millorar la usabilitat en la cerca de la tarifa i canal més adequats per a cada usuari: per règims, cancel·lació gratuïta, pagament a l’hotel i possibilitat de reserva en Express Booking. Som, a Mirai, dels pocs partners d’integració en enviar a Trivago, juntament amb les tarifes, totes les metadades que permeten ajustar-nos a aquests filtres, cosa que et permetrà diferenciar la teva venda directa de la resta de canals.  T’ho expliquem amb més detall en aquest post. Aquest nivell d’integració ens diferencia d’altres integracions que no són capaços d’arribar a aquests detalls. Te n’aprofites?

Què fer per activar les tarifes per dispositiu a Trivago i la possibilitat d’aparèixer als seus filtres

Si ja tens carregades al sistema diferents tarifes per dispositiu i tens activa una campanya a Trivago, no has de fer res, els usuaris de mòbil de Trivago ja estan veient els millors preus de la teva web.

Per informar-te més sobre com millorar la teva estratègia als metacercadors o si no estàs invertint però vols fer-ho, contacta amb el teu account manager.